Gudang Informasi

Σεισμός - Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στον Ισημερινό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.

Σεισμός - Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στον Ισημερινό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.
Σεισμός - Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στον Ισημερινό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.

Σεισμός - Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στον Ισημερινό | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.. Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. 4,3 ρίχτερ 6 χιλιόμετρα νότια της κυπαρισσίας. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο. Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Σεισμός στη Σάμο: Τρόμος από τα 6,7 Ρίχτερ - Φόβος για ...
Σεισμός στη Σάμο: Τρόμος από τα 6,7 Ρίχτερ - Φόβος για ... from www.volosday.gr
6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. An #earthquake (#σεισμός) possibly happened near #thessaly, #greece 4 minutes ago. Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). A shaking (as an earthquake); Σεισμός μόλις 2,5 ρίχτερ ξεσήκωσε την πάτρα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής.

Σεισμός μόλις 2,5 ρίχτερ ξεσήκωσε την πάτρα. Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). Ξεκινούν οι έλεγχοι στα δημόσια κτήρια στις περιοχές που επλήγησαν από τη δόνηση. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. Σεισμός μεγέθους 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της κυριακής του πάσχα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της γαύδου. 7) великий ( ζεύς aesch.): Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 24χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της καστοριάς, στις 00:31 της τετάρτης. Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Fut act ind 1st sing. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). 4,3 ρίχτερ 6 χιλιόμετρα νότια της κυπαρισσίας.

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα - to10.gr
Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα - to10.gr from www.to10.gr
Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. 7) великий ( ζεύς aesch.): Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις 5. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού…

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, στις 8:09, 351 χλμ ανα της αθήνας.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού… Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 24χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της καστοριάς, στις 00:31 της τετάρτης. Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. Κυριακή, 2 μαΐου 2021, 10:14. Громкий, немолкнущий ( μῦθος soph.); Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις 5. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 24χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της καστοριάς, στις 00:31 της τετάρτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. 4,3 ρίχτερ 6 χιλιόμετρα νότια της κυπαρισσίας.

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ κοντά στην Τήλο | eVima | Ειδήσεις Εύβοια
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ κοντά στην Τήλο | eVima | Ειδήσεις Εύβοια from i2.wp.com
Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. 4,3 ρίχτερ 6 χιλιόμετρα νότια της κυπαρισσίας. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού… An #earthquake (#σεισμός) possibly happened near #thessaly, #greece 4 minutes ago.

Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο.

Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού… Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο. Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Στο «χορό» των ρίχτερ η ναύπακτος με τον ευθύμη λέκκα ωστόσο να. This is the @raspishake seismograph signal that was recorded in trikala, greece for this earthquake. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.;

Advertisement